Kutató csomag

Azoknak ajánljuk, akik tudományos kutató munkát végeznek és nem boldogulnak az adataik statisztikai elemzésével vagy az adatok megfelelő formára hozásával, vagy akár publikáció készítéséhez keresnek segítséget.

Adatait olyan formára alakítjuk, amit a statisztikai programok megkívánnak. Elvégezzük a szükséges elemzést, visszaküldjük Önnek az adattáblát és a kapott eredményeket, néhány mondatban összefoglaljuk, hogy mit kell a dolgozat „anyag és módszer” illetve „eredmények” fejezetébe beírnia és mellékelünk egy rövid és érthető ismertetőt az alkalmazott statisztikai módszerről. Az elemzéshez az R statisztikai programot használjuk.

Szívesen részt veszünk már a vizsgálat megtervezésében is, mert annál bosszantóbb nincs, ha egy hibás kísérleti elrendezés miatt a kapott eredményeket nem lehet kiértékelni.

Igény szerint társszerzőként közreműködünk a publikációk elkészítésében. Átnézzük az egész cikket, megírjuk az "anyag és módszer" illetve "eredmények" fejezet elemzéshez kapcsolódó részeit.

A megrendelés menete

Kérjük, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Írja le, hogy milyen kérdésekre szeretne választ kapni. (pl.: Azt szeretném megvizsgálni, hogy a B oszlopban látható csoportok esetén ugyanannyi-e az átlagos testsúly.) Lehetőség szerint csatolja adatait, hogy lássuk a szerkezetét és a javítandó adathibákat. Kérdőívek kiértékelésekor kérünk feltölteni egy üres kérdőívet.

Megvizsgáljuk a feladatot és a megadott elérhetőségen elküldjük ajánlatunkat. Ha azt elfogadja, akkor szerződéskötés után 14 naptári napon belül elkezdjük az adatok feldolgozását. Az eredmények értelmezéséhez konzultációt további díj felszámítása nélkül vehet igénybe.

Ha a feladat leírása nem egyértelmű, akkor még az ajánlat előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a szükséges pontosításokat elvégezhessük.

Árak

  • Az elemzés alapdíja 20.000 Ft + áfa. A változók számának és az alkalmazott módszereknek a figyelembe vételével megbecsüljük a szükséges munkaórák számát és ez alapján határozzuk meg az ajánlati összeget. Az a mi kockázatunk, ha a tervezett időkeretbe nem férünk bele.
  • Társszerzői felkérés esetén az általunk készített elemzés alapján írt publikációk átnézése és kiegészítése díjmentes.
Kérjük, engedélyezze a sütiket, hogy megismerhessük látogatóinkat, így számukra jobb felhasználói élményt nyújthassunk.