Rólunk

Abonyi-Tóth Zsolt

Üdvözlöm! Abonyi-Tóth Zsolt vagyok, az Adatrendező Kft. ügyvezetője és egyik tulajdonosa. Végzettségem matematikus, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán a Biomatematikai és Számítástechnikai Tanszéken 1993 óta oktatok biomatematikát és informatikát. Tagja vagyok az ISCB-nek (International Society for Clinical Biostatistics) és magyar tagozatának, a Klinikai Biostatisztikai Társaságnak. Számtalan szakdolgozat, TDK dolgozat és kutatás adatainak előkészítésében, kiértékelésében vettem már részt.

Megalakulása óta szoros együttműködésben dolgozom az RxTarget Kft-vel, amely orvosi, gyógyszeripai adatok elemzésével foglalkozik. Ez az együttműködés is több tudományos publikációt eredményezett már. Specialitásom olyan matematikai modellek készítése, melyek részben hibás vagy hiányos adatok mellett is képesek megválaszolni ügyfeleink kérdéseit.

Több mint húsz éve dolgozom együtt más szakmák képviselőivel, akikkel mindig megtalálom a közös hangot. Megértem a problémáikat és számukra is érthetően adom meg a válaszokat. Ez garantálja a cégünk által végzett munka minőségét és ügyfeleink elégedettségét is.

Tevékenységemet 2014-ig egyéni vállalkozás keretei között végeztem. Az ügyfélkör bővülése és a feladatok komplexitásának növekedése miatt társas vállalkozásként működünk tovább.

Cégadatok

Cégnév: Adatrendező Kft.
Székhely: 2330 Dunaharaszti, Golgota u. 17.
Adószám: 24905136-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-169592

Kérjük, engedélyezze a sütiket, hogy megismerhessük látogatóinkat, így számukra jobb felhasználói élményt nyújthassunk.