Elemző csomag

Azoknak ajánljuk, akiknek az alapcsomag már nem elegendő, mert naprakész adatbázisra van szükségük. Mi megtervezzük és személyre szabott programot írunk hozzá.

A megrendelés után készítünk egy olyan adatbázist és programot, amelynek segítségével Ön mindig megkapja azokat a kimutatásokat, amelyekre adataiból szüksége van.

Rendszeresen megkapjuk Öntől a friss adatokat, melyeket rövid határidővel az adatbázisba integrálunk, hogy Ön mindig a legfrissebb képet láthassa. A bővített csomagtól az eltérés az, hogy az adatokból statisztikai program közbeiktatásával elemzéseket, grafikonokat is készítünk.

Az adatok lekérdezésére saját szerverünkön biztosítunk helyet. Tetszőleges web-böngésző segítségével biztonságos kapcsolaton keresztül érheti el az adatbázist. Programunk kinézetre leginkább egy netbankhoz hasonlít. Bejelentkezés után az Ön által kért formában látja adatait, melyeket szűrhet, rendezhet, csoportosíthat. Az adatokról rendszeres biztonsági mentést készítünk, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket.

Ezt a szolgáltatást minőségbiztosítási okok miatt csak a saját szerverünkön tudjuk biztosítani.

A megrendelés menete

Kérjük, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Röviden írja le, milyen jellegű adatai vannak és milyen kérdésekre szeretne választ kapni. Néhány napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Segíti munkánkat, ha adataiból tud rövid mintát küldeni. A közösen megfogalmazott feladatot írásba foglaljuk, és azt követően adunk ajánlatot.

Árak

  • Az egyedi szoftver fejlesztését a rendszerterv írásba foglalását követően tudjuk beárazni.
  • Saját szerverünkön havi nettó 40 ezer forinttól biztosítjuk a tárhelyet adatbázisa és a biztonsági mentések számára.
  • A havi rendszeres adatfeltöltést nettó 10 ezer forinttól vállaljuk, az adatbázis méretétől és bonyolultságától függően.
  • Havi egy munkaóra erejéig díjmentesen bővítjük a programot új kimutatásokkal, elemzésekkel.

Ha a szolgáltatást minimum két évre megrendeli, akkor a tervezés és az egyedi szoftverfejlesztés költségéből engedményt adunk.

Kérjük, engedélyezze a sütiket, hogy megismerhessük látogatóinkat, így számukra jobb felhasználói élményt nyújthassunk.