Szakdolgozó csomag

Azoknak ajánljuk, akik szakdolgozatukhoz, TDK dolgozatukhoz, házi feladatukhoz nem tudják a szükséges statisztikai elemzéseket elvégezni, vagy már az adatokat sem tudják megfelelő formátumban előállítani.

Adatait olyan formára alakítjuk, amit a statisztikai programok megkívánnak. Elvégezzük a szükséges elemzést, visszaküldjük Önnek az adattáblát és a kapott eredményeket, néhány mondatban összefoglaljuk, hogy mit kell a dolgozat „anyag és módszer” illetve „eredmények” fejezetébe beírnia és mellékelünk egy rövid és érthető ismertetőt az alkalmazott statisztikai módszerről. Az elemzéshez az R statisztikai programot használjuk.

A megrendelés menete

Kérjük, töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Írja le, hogy milyen kérdésekre szeretne választ kapni. (pl.: Azt szeretném megvizsgálni, hogy a B oszlopban látható csoportok esetén ugyanannyi-e az átlagos testsúly.) Lehetőség szerint csatolja adatait, hogy lássuk a szerkezetét és a javítandó adathibákat. Kérdőívek kiértékelésekor kérünk feltölteni egy üres kérdőívet.

Megvizsgáljuk a feladatot és a megadott elérhetőségen elküldjük ajánlatunkat. Ha azt elfogadja, akkor munkadíjunk átutalását követően 7 naptári napon belül megkapja az eredményeket. Azok értelmezéséhez 1 órányi konzultációt további díj felszámítása nélkül igénybe vehet.

Ha a feladat leírása nem egyértelmű, akkor még az ajánlat előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy a szükséges pontosításokat elvégezhessük.

Árak

  • Az elemzés díja jellemzően bruttó 5-10 ezer forint között van.
  • Az adatok megfelelő alakra hozása további 0-5 ezer forintba kerülhet. Ez lehet a hibás formában felvitt adatok javítása vagy a papíron levő adatok begépelése.
    • Az ajánlattal együtt küldünk egy leírást arról, hogy az adatok milyen átalakításra szorulnak. Ha ezeket Ön elvégzi, akkor csak az elemzést kell kifizetnie.
Kérjük, engedélyezze a sütiket, hogy megismerhessük látogatóinkat, így számukra jobb felhasználói élményt nyújthassunk.